Alarmsystemen

Difensa installeert meer dan zomaar een sirene


Het Advisor Advanced® systeem
Vandaag de dag dienen beveiligingssystemen niet langer enkel om inbrekers te detecteren. Ze moeten ook bij uw manier van leven passen en bovendien uw levenskwaliteit verbeteren. Het Advisor Advanced beveiligingssysteem integreert zich perfect in uw dagelijks leven. Alle componenten van het Advisor Advanced alarmsysteem hebben een elegant en onopvallend design, zodat ze perfect te integreren zijn in uw interieur. Draadloze detectoren kunnen zonder ingrijpende installatiewerken geplaatst worden daar waar ze optimaal hun werk zullen doen. Is uw huidig systeem technologisch achterhaald? In een handomdraai kan dit vervangen worden door een krachtige nieuwe Advisor Advanced functionaliteit met vernieuwde garantieperiode. Nieuwe bekabeling of ingrijpende infrastructuurwerken zijn hierbij niet nodig. En als uw beveiligingsbehoeften veranderen, kunt u het systeem eenvoudigweg laten aanpassen met extra componenten. Afhankelijk van de alarmsituatie kunnen verschillende personen of diensten ingelicht worden. Uw alarmcentrale weet wie wanneer gewaarschuwd dient te worden. Dit kan via een meldkamer, SMS-bericht of Applicatie op uw smartphone.

Smartphone applicatie
Via de smartphone applicatie (brochure klik hier) van het Advisor Advanced alarmsysteem kan u met de functie Command & Control uw beveiligingssysteem eenvoudig en volledig vanop afstand bedienen.
Met deze applicatie schakelt u het systeem in of uit, beheert u de detectie en houdt u op elk moment zicht op de status en de historiek van het systeem. Met de functie Push Notification zal de gebruiker verwittigd worden bij alarm, sabotage en wanneer de elektriciteit in woning is uitgevallen.
Ook is er de mogelijkheid om via deze App met zijn geavanceerde communicatiefuncties externe factoren aan te sturen zoals het bedienen van uw elektrische poort, verlichting en anderze zaken.
De App is beschikbaar voor iOS en Android.

Overtuigd van deze investering in veiligheid en gebruiksgemak? Contacteer ons dan snel voor een gratis bezoek en vrijblijvende offerte om ook in uw huis deze slimme oplossingen te integreren.
Bedrijven kunnen genieten van een investeringsaftrek tot 120,5%.
 

Maak een afspraak
Het team van Difensa komt graag ter plaatse om gratis en vrijblijvend uw situatie te overlopen en een gepast voorstel voor een geïntegreerd alarmsysteem uit te werken. U moet ons enkel contacteren en een afspraak maken. De rest regelen wij! Want ook na de installatie kan u op ons rekenen. Voor dringende interventies zijn wij 24/24 bereikbaar!

Tip: Vergeet niet om uw alarmsysteem te registreren op www.registreerjealarm.be