Brandbeveiliging

Waar rook is, komt geen vuur meer!

Difensa plaatst niet zomaar brandbeveiliging, maar denkt écht met u mee om een doordacht brandveiligheidsplan uit te werken. Een plan dat start bij branddetectie en dat eindigt met een gerust gevoel van beveiliging.

Branddetectie
Wanneer je vlammen ziet, is het vaak al te laat. Brandbeveiliging begint daarom altijd met het voorzien van een snelle branddetectie. Een efficiënte en gebruiksvriendelijke brandcentrale verwittigt u al van het mogelijke gevaar van zodra er rook is. Zo kan u tijdig ingrijpen om vlammen geen kans te geven. Ook om uw waardevolle bezittingen veilig te stellen, kan u bij Difensa terecht voor brandkasten en kluizen. Informeer ernaar!

Bij Difensa maken we onder meer gebruik van autonome rookmelders op batterijen, maar ook  van geïntegreerde rookmelders, branddrukknoppen en brandsirenes. Er kan zelfs worden voorzien dat de branddetectiecentrale u per sms verwittigt van mogelijk brandgevaar of u in contact wordt gebracht met de meldkamer! Die pikt de alarmsignalen op en contacteert de vooraf aangeduide bevoegde personen in volgorde of stuurt indien nodig de brandweer ter plaatse.


Geef brand geen kans en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte om een doeltreffende brandbeveiliging te plaatsen.