Camerabewaking

Vanaf nu ziet u altijd alles, en van overal!

Een zichtbare camera plaatsen, heeft vaak al een sterk ontradend effect op potentiële inbrekers, maar camerabewaking, levert ook heel wat praktische voordelen op.

Met een professionele camerabewaking kan u bijvoorbeeld de live beelden en opgenomen beelden van uw camera’s op uw smartphone, tablet en PC bekijken. Zo ziet u wie er zich rond uw woning bevindt of wie zich aanmeldt aan uw bedrijf. Vervolgens kan u bijvoorbeeld vanop afstand beslissen om de deur te openen. Of is een extra controle op de werklustigheid van uw medewerkers misschien aan de orde?

Geïntegreerde camerabewakingssystemen
Een compleet en efficiënt camerabewakingssysteem filmt niet enkel wat er aan uw voordeur of op het bedrijf gebeurt, het registreert ook de beelden zodat u ze nadien gemakkelijk kunt oproepen. Bij Difensa leveren en plaatsen we geïntegreerde camerabewakingssystemen met gebruiksvriendelijke software om vlotjes de beelden van de juiste camera op een bepaald tijdstip te selecteren. Ja, ook beelden van een tijdje terug kan u bekijken, want met de search functie heeft u niet enkel live streaming, maar kan u ook beelden uit het verleden opzoeken. Dankzij de hoogwaardige materialen waarmee Difensa werkt, kan u zeker zijn van een superieure beeldkwaliteit.

Ultieme bewaking
Erkend installateur Difensa adviseert u waar de camera's moeten hangen om een ultiem gevoel van beveiliging te garanderen.  Sommige camera’s worden immers best zichtbaar geplaatst, andere worden misschien beter iets discreter weggewerkt. Alles hangt af van wie of wat u wil controleren. Difensa zorgt hier voor de optimale configuratie!

Hulp in privacy wetgeving
Volgens de privacy wetgeving dient u uw camera’s te registreren bij de www.aangiftecamera.be. Vergeet ook niet dat u volgens de wet van 21.03.2007 verplicht bent de aanwezigheid van camera’s aan te kondigen met camerabewakingsborden of –stickers. Difensa helpt u met deze registratie en levert gepersonaliseerde borden en stickers om aan alle wettelijke voorschriften te voldoen. Handig toch?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte voor camerabewaking en ontdek de vele mogelijkheden die onze systemen bieden.