Poortautomatisatie

Combineer gebruiksgemak en veiligheid voor dezelfde prijs

Extra beveiliging
Door uw poort te laten automatiseren, is uitstappen om de poort te openen verleden tijd. Vanaf nu kan u met een afstandsbediening of zelfs per sms de poort al openen. Automatisatie van garagepoorten creëert dus niet enkel een bijzonder gebruiksgemak, het zorgt ook voor een extra beveiliging.

Difensa is gespecialiseerd in de automatisatie van garagepoorten en dat zowel voor nieuwe draaipoorten en schuifdeuren als voor bestaande poorten. Zelfs over de plaatsing van de motor wordt nagedacht. Die kan zichtbaar gemonteerd worden maar eventueel ook ondergronds. Difensa gaat verder en denkt verder.

Unieke code
Zo creëren afstandsbedieningen met een rolling code na elk gebruik automatisch een nieuwe code. Op die manier heeft een code kopiëren geen enkele zin meer voor potentiële inbrekers. De poortautomatisatie zorgt dus meteen voor extra beveiliging.

Aanwezigheidssimulatie
Ook aanwezigheidssimulatie is een optie. Open en sluit uw poort via uw smartphone en geef zo de indruk dat u thuis bent. Niemand hoeft te weten dat u eigenlijk van een deugddoende vakantie geniet vanop een zonnige locatie!

Op zoek naar een specialist voor de automatisering van uw garagepoort contacteer dan Difensa!